Maďarská zmes korenia na perkelt 100 g
Maďarská zmes korenia na ryby 100 g
Kotlíkové súpravy
+ hrubostenná (1,5 mm) kovová kotlina
Smaltovaný kotlík 20 L (1,2 mm)
+ hrubostenná (1,5 mm) kovová kotlina, priemer: 42 cm
+ hrubostenná (1,5 mm) kovová kotlina, priemer: 42 cm
Nerezový kotlík 20 L (1,2 mm)
+ hrubostenná (1,5 mm) a žiaruvzdorná kotlina, priemer: 42 cm
+ hrubostenná (1,5 mm) a žiaruvzdorná kotlina, priemer: 42 cm
Kotlíky na guláš + koš
Nerezový kotlík 20 L (0,8 mm),
Smaltovaný kotlík 16 L + stojan s kladkou VAR
Antikorový kotlík 14 L + stojan s kladkou VAR
Medený kotlík 15 L + stojan s kladkou VAR
30L - 40L - 50 L
Veľké varechy do zabíjačkových kotlov a kotlíkov
Partnerské portály:
Kotlíkové súpravy
www.kotlik.sk
Horáky a Variče
www.kotlikykotliny.sk
www.gulasovekotliky.sk
- Úvod
- RÍMSKY RIAD
- Hlinený pekáč 6 L
Hlinený pekáč 6 L
- Novinka

- Kompletné špecifikácie
- Hodnotenie 1
- Hlinený pekáč 6 Lexpedícia 3-5 dní27,00 EUR22,50 EUR bez DPH
Hlinený pekáč 6 L
Pekáč z pálenej hliny (Rímsky pekáč).
Objem: cca 6 L
Veľkosť: vnútorný rozmer cca: 35 cm x 25 cm, vonkajší rozmer: 40 cm x 27 cm
Vnútorná hĺbka spodnej časti pekáča: 11,4 cm
Vnútorná hĺbka hornej časti pekáča: 4,5 cm (poklop)
Návod na použitie:
Pred prvým použitím nechajte pekáč na 2 hodiny stáť namočený vo vode. Pred každým použitím treba obidve časti pekáča vložiť na 15 – 20 minút do studenej vody , aby sa póry nádoby naplnili vodou. Takto sa počas pečenia v rímskom hrnci vytvorí para , ktorá zmäkčí mäso. Po odstránení pokrievky a ďalšom pečení sa na povrchu mäsa vytvorí chutná chrumkavá kôrka.
Rímsky hrniec je vhodný iba na pečenie v rúre, nikdy ju nepoložte na otvorený oheň, lebo pekáč Vám môže popraskať.
Dbajte na to, aby sa pekáč rýchlo neochladil. Odporúča sa rímsky hrniec po vybratí z rúry položiť na drevo alebo suchú utierku.